_Q9A8769.jpg

Vi hjelper deg med å sette rammene for feiringen med et festbord som er en jubilant verdig!

Med vårt unike dekketøy kan vi skape et festbord som er akkurat så storslått, elegant, uformelt, romantisk, fargerikt, avslappet, osv. som du ønsker det!

Hva med å servere gjestene velkomstdrink i våre elegante champagne coupé glass i krystall? La gjestene dine få kjenne på luksusfølelsen våre delikate linservietter gir. Og vil du at gjestene dine skal føle seg ekstra verdsatt, dekker du på med et vakkert bordkort. 

Slik kan vi hjelpe deg:

  • Design

Mangler du ideer til hvordan festbordet skal se ut? Kanskje du vil at bordet skal reflektere årstiden for feiringen? Har du noen farger og stilpreferanser du liker spesielt godt som du ønsker at bordet skal gjenspeile? Og kanskje ønsker du at bordet skal si noe om hvem du er? Design handler om å skape et visuelt uttrykk som reflekterer disse ønskene. Sentrale elementer i design av festbord er fargevalg, fargekomposisjon, valg av materialer og dekorelementer. Skal designet inngå i en større helhet er det også viktig å tenke på at det skal harmonere med resten av det visuelle uttrykket. 

  • Borddekking & styling

_Q9A8768.jpg

Borddekking handler i stor grad om nøyaktighet og perfeksjon. Å vite hvordan glass, tallerkener og bestikk skal plasseres i forhold til hverandre for at det skal se pent ut, for å lage en logikk i forhold til servering, for å gi plass til blomster osv, er ikke alltid like lett og kan være greit å få hjelp til.  

Når det kommer til styling, er det gjerne her kreativiteten slippes løs. Med et gjennomtenkt design i bunn, er det nå blomster og andre dekorelementer kan hentes fram for å skape det ønskede uttrykket.