Vi hjelper dere med å sette rammene for feiringen med et bryllupsbord dere som brudepar og gjestene sent vil glemme!

Med vårt unike dekketøy kan vi skape et bryllupsbord som er akkurat så storslått, elegant, uformelt, romantisk, fargerikt, avslappet, osv. som dere ønsker!

Hva med å servere gjestene champagne i våre franske rosa vintage glass og fornemme tidsånden fra 1920-tallet? Våre klare krystallglass og våre delikate linservietter hever festbordet noen ekstra hakk. Og vil du at gjestene dine skal føle seg ekstra verdsatt, dekker du på med et vakkert bordkort. 

  • Design

Sammen med dere som brudepar utarbeider vi et visuelt uttrykk som passer til deres stilpreferanser. Kanskje vil dere at bordet skal reflektere årstiden. Ofte kan (og bør) bryllupslokalene og omgivelsene være en inspirasjon til hvordan designet kan se ut. Har dere noen farger og stilpreferanser dere liker spesielt godt som dere ønsker at bordet skal gjenspeile? Design handler om å skape et visuelt uttrykk som reflekterer disse ønskene. Sentrale elementer i design av festbord er fargevalg, fargekomposisjon, valg av materialer og dekorelementer. Skal designet inngå i en større helhet er det også viktig å tenke på at det skal harmonere med resten av det visuelle uttrykket.   

Borddekking & styling

Borddekking handler i stor grad om nøyaktighet og perfeksjon. Å vite hvordan glass, tallerkener og bestikk skal plasseres i forhold til hverandre for at det skal se pent ut, for å lage en logikk i forhold til servering, for å gi plass til blomster osv. Dette er ikke alltid like lett når man ikke gjør det så ofte, og er noe vi gjerne hjelper dere med.  

Når det kommer til styling, er det her kreativiteten slippes løs. Med et gjennomtenkt design i bunn, er det nå blomster og andre dekorelementer kan hentes fram for å skape det ønskede uttrykket.