Vi hjelper deg med å sette rammene for feiringen med et festbord vi kan garantere vil vekke begeistering og engasjement blant dine gjester!

Festbord i  blått

Med vårt unike dekketøy kan vi skape ulike stemninger, alt etter tema, stilpreferanser, årstid m.m.

Hva med å servere gjestene en velkomstdrink i våre rustikke Mason Jar glass?  Eller hvorfor ikke servere en liten forrett på våre unike keramikk asjetter, hånddreid av designeren og keramikeren, Anette Krogstad. 


Slik kan vi hjelpe deg: 

  • Design

Mangler du ideer til hvordan festbordet skal se ut? Kanskje du vil at bordet skal reflektere årstiden for feiringen? Har du noen farger og stilpreferanser du liker spesielt godt som du ønsker at bordet skal gjenspeile? Og kanskje ønsker du at bordet skal si noe om hvem du eller hedersgjesten er? Design handler om å skape et visuelt uttrykk som reflekterer disse ønskene. Sentrale elementer i design av festbord er fargevalg, fargekomposisjon, valg av materialer og dekorelementer. Skal designet inngå i en større helhet er det også viktig å tenke på at det skal harmonere med resten av det visuelle uttrykket.  
 

  • Borddekking & styling

2018-03-31 14.58.55.jpg

Borddekking handler i stor grad om nøyaktighet og perfeksjon. Å vite hvordan glass, tallerkener og bestikk skal plasseres i forhold til hverandre for at det skal se pent ut, for å lage en logikk i forhold til servering, for å gi plass til blomster osv. Dette er ikke alltid like lett når man ikke gjør det så ofte, og er noe vi gjerne hjelper dere med.  

Når det kommer til styling, er det her kreativiteten slippes løs. Med et gjennomtenkt design i bunn, er det nå blomster og andre dekorelementer kan hentes fram for å skape det ønskede uttrykket.