Bordet er et naturlig samlingspunkt hvor familie og venner møtes- og hvor nye bekjentskaper stiftes. 

Med Table Tales, hvor også navnet henspiller til fortellinger som oppstår rundt bordet, ønsker vi å skape oppdekninger som gleder, engasjerer og byr på uforglemmelige bordopplevelser.

57CA5F23-4D72-435E-B85C-353289549A74.jpg

Bordopplevelser er for oss visuelle opplevelser som skaper  nysgjerrighet, engasjement og samtaler. Vårt mål er å skape de uforglemmelige bordopplevelsene.

Gjennom en nøye sammensatt kolleksjon av produkter, hvor god kvalitet, særpreg, vakkert design og gjerne en historie har stått sentralt i utvelgelsen, vil vi tilby dekketøy som overrasker og engasjerer. Her vil du finne produkter fra kjente og ikke fullt så kjente designere og produsenter – i tillegg til en unik samling vintage produkter.

Sammen med vakre blomster og et gjennomtenkt design, vil vi by på ulike visuelle univers, som skaper de gode bordopplevelsene. 

- Table Tales


Table Tales er startet opp av Margrete Andersen. 

Margrete har alltid hatt en lidenskap for å samle familie og venner og sette rammene for den gode stemningen. Denne lidenskapen vokste seg etterhvert så stor at det var på tide å la andre få ta del i den. Table Tales er et resultat av et genuint ønske om å skape den gode stemingen og de gode bordopplevelsene. 

Margrete er opprinndelig utdannet markedsfører fra Norges Markedshøyskole.

 
Fil 18.02.2018, 10 32 34.jpeg