Stilrent og sommerlig festbord i blå toner

I et av de vakre og nyrenoverte festlokalene i ærverdige Kjeller Gaard, dekket vi et festbord som oser av sommer og letthet.

Rommet er innredet i en litt stram og moderne stil, hvor fargene på veggene og stolene går i blått, mens gardiner og andre detaljer i rommet er holdt i en lys og lett stil.

roisefoto_bshoot7mai19-37.jpg

Da vi startet prosessen med å planlegge designet, var det viktig å ta hensyn til fargene og stilen i lokalet. Med dyktige samarbeidspartnere innen blomster og grafisk trykk, ble vi enige om å ta igjen det blå og hvite i både blomster og trykksaker, samt tilføre litt varme og en litt spennende kontrast (til det blå), i brente og gyldne toner.

Legg merke til den spennende detaljen med blomstene som er kledd med grønne store blad rundt oasisen.

Legg merke til den spennende detaljen med blomstene som er kledd med grønne store blad rundt oasisen.

Vi valgte å dekke kuvertene i en litt stram stil, og samtidig løsne opp på blomstene, som skulle ose av letthet og gi en opplevelse av sommereng.

Blomstene er satt i en rett linje midt på bordet, med lyslykter plassert innimellom.

roisefoto_bshoot7mai19-16.jpg

Kuvertene er dekket i en stram og enkel stil, med brettede servietter lagt i en rett linje for å understreke det stramme og enkle.

Bordet i massivt tre er i øyenfallende vakkert, og vi ønsket at det skulle komme tydelig frem og ikke gjemmes under en duk.

roisefoto_bshoot7mai19-18.jpg
SharannaDL_Kjellergård_mai2019-35.jpg

Vi valgte enkle og moderne glass for å understreke den moderne stilen. Det grå kjeramikkserviset med rene linjer og blank overflate passet godt til dette uttrykket (PS! hvite tallerkener hadde også gått fint, med så mye hvitt i omgivelsene). Gullbestikket og de gyldne linserviettene skaper en fin kontrast til det blå og gir varme til designet.

Menyen understreker den moderne stilen og tar igjen fargene i designet på en leken og elegant måte.

SharannaDL_Kjellergård_mai2019-39.jpg

Vi valgte champagneglass i krystall som en fin og litt romantisk kontrast til de moderne og enkle glassene. Bordkortet er plassert på vannglasset, noe som gjør det litt mer synlig. Både praktisk og estetisk, synes vi.

Vakre blomsterdetaljer. Blomstene er satt sammen av friske blomster med innslag av tørkede strå. Tips! Om du har lyst til å kopiere stilen, kan du bruke stilkvaser og flasker og sette disse tett i rekke for å skape blomsterengfølelsen.

SharannaDL_Kjellergård_mai2019-43.jpg
SharannaDL_Kjellergård_mai2019-45.jpg
SharannaDL_Kjellergård_mai2019-33.jpg

Vi håper du fikk noen gode ideer til et sommerlig selskapsbord! Designet egner seg både til bryllup, konfirmasjon og andre selskapeligheter.


Dekketøy/tekstiler benyttet: Tallerken/skål: Mateus Basic. Bestikk, Gull .Glass; Vann, rødvin og hvitvin fra Iittala. Champagne coupé i krystall. Linserviett i fargen okergul. Lyslykter i fargen klar

Foto: Christina Røise (Bilde 1,3 og 4)/ Sharanna Devadas Lehm (øvrige bilder) Blomster: Kirsten Westergaard Grafisk design: Cathrine Fosse, Plum & Paper Kjole: Tuva Listau Hår: Katrine Simensen Hovde, Rezao Husseini Makeup: Christina Madsen, Cathrine Oppegaard Modeller: Pia Martinsen og Christian Lehm Design & styling: Table Tales i samarbeide med Kirsten Westergaard og Cathrine Fosse/Plum & Paper