Klassisk og romantisk bryllupsbord med et moderne tilsnitt

Ærverdige Kjeller Gård har flere flotte festlokaler i ulike stiler, og til dette lokalet med originaltapet med gulldetaljer fra tidlig forrige århundre, valgte vi et bryllupsdesign i en klassisk stil med detaljer i gull og burgunder, og med et moderne tilsnitt.

Burgunderfargen var viktig å ta med i fargepaletten da stolene var trukket i et burgunder stoff. Vi ønsket at designet skulle reflektere lokalets stil og farger på en naturlig og elegant måte, samtidig ønsket vi å skape en letthet i uttrykket gjennom innslag av moderne detaljer.

SharannaDL_Kjellergård_mai2019-52.jpg
2019-05-07%2B10.58.12.jpg

Vi har latt blomstene spille hovedrollen i dette designet. Med runde bord hadde vi god plass til en fyldig blomsterdekorasjon. Fargepaletten går fra dyp burgunder til sart rosa med innslag av fersken, gult, hvitt og grønt.

2019-05-07 10.59.51.jpg

Grener og blomster som brer seg vakkert utover bordet. Blomsterdekorasjonen er laget i en moderne og asymetrisk stil hvor balanse og harmoni i form og farger er viktigere enn symmetri, og hvor dekorasjonen ser tilfeldig og naturlig ut.

2019-05-07+11.00.15-1.jpg

Vi ønsket en nøytral base som utgangspunkt for dette bordet, og valgte derfor en linkduk i fargen natur. Også linservisettene ble valgt i samme nøytrale farge. Vi ønsket at fargefokuset skulle ligge midt på bordet, og med farge på serviettene ville dette fort kunne skape uro.
PS! Trodde du at man bare kan bruke runde duker til runde bord? Også avlange duker kan brukes! Her har vi brukt to avlange duker. Legg merke til den diskret overgangen mellom de to dukene. Tror du noen tenker at dette ser rart ut? NOPE! :-) (vet at mange av dere lurer på nettopp dette!)

2019-05-07 11.05.26.jpg

Dekketøyet består av hvite tallerkener i benporselen med et klassisk og moderne preg. Gullbestikket tar igjen gulldetaljene i tapeten, og har ett enkelt og moderne design som balanserer det klassiske og moderne uttrykket. Krystallglassene tilfører eleganse og vannglasset i burgunder tar igjen burgunderfargen i fargepaletten og er samtidig en fin og enkel kontrast til krystallglassene.

2019-05-07 10.58.59-1.jpg

Menyen og bordkortet er laget i en ren og enkel stil hvor fargen på papiret tar igjen det rosa i designet. Skrifttypen er en blanding av moderne og håndskrift. Tips! Font med håndskrift gir uttrykket et personlig preg.

SharannaDL_Kjellergård_mai2019-53.jpg

Blomster som syder av sommer! Med så vakre blomster kan det være lurt å velge lyslykter i stedet for stakelys for å ikke ta fokus vekk fra blomstene. Lyslykter er et vakkert og diskret innslag som gir varme til uttrykket. Levende lys er aldri feil!

roisefoto_bshoot7mai19-30.jpg

I den flotte entreen på Kjeller Gård blir du møtte av en vegg av blomster i form av en svært iøyenfallende og vakker tapet. Brudemodellen bærer en brudebukett som er til forveksling lik den på veggen. I bakgrunnen skimter du det ferdig pyntede festlokalet.

Dette designet, med sitt romantiske uttrykk, egner seg veldig godt til bryllup, men mange av ideene kan brukes til et hvilket som helst festbord. Vi håper du fikk noen ideer du kan ta med deg når du skal planlegge ditt eget festbord!


Dekketøy/tekstiler benyttet:
Tallerken: Wedgwood
Bestikk: Gull
Glass; Rødvin, hvitvin og dessertvin i krystall. Vannglass fra Lyngby i fargen burgunder.
Lyslykter: i fargen klar med struktur
Linduk og linserviett i fargen: natur

Foto: Sharanna Devadas Lehm (bilde nr. 1 og 7), Christine Røise, (bilde nr. 8), Table Tales (øvrige bilder)
Blomster: Kirsten Westergaard
Grafisk design: Cathrine Fosse, Plum & Paper
Kjole: Tuva Listau
Modell: Maria With Hoen
Hår: Katrine Simensen Hovde, Rezao Husseini
Makeup: Christina Madsen, Cathrine Oppegaard
Design & styling: Table Tales i samarbeide med Kirsten Westergaard og Cathrine Fosse/Plum & Paper